SEO sajta.

Značaj SEO optimizacije.

SEO – Search engine optimization (SEO optimizacija sajta) predstavlja skup radnji i aktivnosti koje se izvršavaju na samom sajtu i van sajta radi poboljšanja pozicije sajta za zadate ključne reči. To podrazumeva uzimanje u obzir razmišljanje potencijalnih posetilaca i način na koji oni pokušavaju da dođu do vašeg sadržaja, optimizacija sajta je važan korak. SEO optimizacija sajta će poboljšati poziciju sajta, povećati posećenost i generalno vidljivost na pretraživačima.  Baš u tome SEO optimizacija sajta za pretraživače igra važnu ulogu, odnosno optimizovanje sajta na pravi način.

SEO optimizacija sajta.

Kvalitet nekog sajta sa može meriti na osnovu toga koliko je optimizovan. Da bi sajt bio posećeniji potrebna mu je optimizacija za Google i ostale internet pretraživače. Ukoliko osoba želi da pronađe nešto što je zanima, ona će ga u većini slučajeva prvo potražiti na Google-u. Većinu poseta dobijaju web sajtovi koji se nalaze na prvoj stranici Google-a. U okeanu sajtova, pretrage i korisnika samo najbolji ostaju zapaženi i uspevaju da se izbore. Koristimo neke od najpopularnijih alata kako bi postigli najbolje rezultate. Istraživanjem ključnih reči, istraživanjem konkurencije, analizom i slanjem detaljnog izveštaja uvek ćete imati detaljan pregled vašeg pozicioniranja.

On-Page SEO

U ovo spadaju sve radnje na samom sajtu poput SEO optimizacije sadržaja stranica, slika i videa i poboljšavanje brzine učitavanja.

Off-Page SEO

Podrazumeva sve radnje koje se rade van sajta kao što su link building, povećanje domain authority-ja pomoću backlink-ova i društvenih mreža.

Lokalni SEO

Lokalna SEO optimizacija sajta je posebna oblast SEO optimizacije koja podrazumeva optimizovanje Vašeg web sajta za specifične oblasti (okruge), gradove i sl.

Cena SEO optimizacije.

Cena SEO optimizacije sajta zavisi od više faktora, kao što su broj ključnih reči za koje želite da se pozicionirate, kompleksnosti i jačine konkurencije. Kontaktirajte nas i zatražite upit, radi SEO optimizaciji sajta a mi ćemo Vam u najkraćem vremenskom periodu poslati besplatnu analizu kao i plan SEO optimizacije Vašeg web sajta. Ne želimo da Vas zaključamo u dugoročne ugovore, pa SEO optimizacija funkcioniše po principu mesec-mesec bez ugovorne obaveze i možete otkazati kada želite.

Nema više loše podrške

Nedostatak komunikacije je čest problem u našoj industriji. Zato ćemo svakom klijentu odgovoriti u roku 24 časa.

Detaljan izveštaj

SEO optimizacija sajta je dugotrajan proces (3-6 meseci) koji nudi najbolji RIO (povraćajna investicija). Tokom SEO optimizacije dobijaćete detaljan izveštaj o Vašem pozicioniraju i napretku u Google pretrazi.

Prednosti SEO

optimizacije.

Veća vidljivost Vašeg sajta

Dobro optimizovan web sajt Vam omogućava da proširite svoju ciljanu publiku kao i da Vaše usluge i proizvodi budu lakše pronađeni na mreži.

Povećanje relevantnih poseta

Sa boljom pozicijom na Google pretrazi raste i broj poseta na sajtu. Te posete dolaze direktno od posetilaca koje zanima ono što Vi nudite.

Kreiranje (dorada) sadržaja

Pravi se nov sadržaj na sajtu ili se vrši njegova dorada po standardima SEO optimizacije sajta.

Korak ispred konkurencije

SEO optimizacija sajta omogućava da se prate novi trendovi i preporuke od strane internet pretraživača i tako steknete prednost u odnosu na konkurenciju.

Povećanje broja upita i kupovina

Kada Vaš web sajt posećuje publika kojoj je potrebno ono što nudite, to automatski vodi do rasta upita koji Vam stižu.

Usmereni marketing

Pošto SEO optimizacija sajta obuhvata usmereni marketing, dolazite do pravih klijenata bez dodatnog troška.

Imate ideju
na umu?

Nazad
WhatsApp
Facebook
Instagram