Izrada sajta za nekretnine.

Posedujete agenciju za nekretnine?

Izrada sajta za nekretnine je ozbiljan posao kome se mora pristupiti tehničkom perspektivom. Preglednost i funkcionalnost sajta jedne su od glavnih stvari kada je reč o izradi sajta za nekretnine. Posetiocima sajta, odnosno onima koji su zainteresovani za kupovinu ili iznajmljivanje nekretnina, potrebno je omogućiti brzo i lako pronalaženje nekretnine koja ih zanima.

Izrada sajta za nekretnine.

Izrada sajta za nekretnine fokusirana je primarno na njegovu funkcionalnost. Sajtovi koje mi izrađujemo su prilagođeni svakom uređaju bilo da je u pitanju mobilni telefon, tablet ili računar, i glavni fokus je da krajnjem korisniku prikaže najrelevantije informacije vezane za njegovu pretragu. Najbitnije stavke sajta agencije za nekretnine bi uvek trebale biti:

  • jednostavan pristup kompletnoj ponudi
  • laka pretraga sajta
  • filtriranje sadržaja po određenim kriterijumima
  • detaljan opis nekretnina i njihove opremljenosti
  • kvalitetne i autentične fotografije
  • transparentan uvid u cenu i dodatne troškove
  • prikaz lokacije nekretnine na mapi
  • kontakt podaci agenata agencije za nekretnine

Sortiranje nekretnina po oblastima

Izrada sajta za nekretnine sa posebnim fokusom na funkcionalnost, laku pretragu i mogućnost sortiranja nekretnina po delovima grada i oblastima.

Detaljan opis nekretnina

Izrada sajta za nekretnine na kom su informacije o nekretnini jasno istaknute, lakoća kontaktiranja i lokacija su glavne i najbitnije karakteristika svakog sajta agencije za nekretnine.

Lak korisnički panel

Jedna od najbitnijih stavki svakog sajta za nekretnine jeste da adminu omogući lako i jednostavno dodavanje novih lista nekretnina. Panel koji mi koristimo odlikuje lakoća korišćenja i upravljanja.

Cenovnik izrade sajta za nekretnine.

Cena izrade sajta za nekretnine ne može biti isto definisana za sve tipove sajtova jer se sajtovi razlikuju po više osnova. Cena izrade sajta za nekretnine zavisi od broja stanica, dizajna, funkcionalnosti i od vaših specifičnih zahteva. Sve naše cene su fleksibilne i nudimo plaćanje na više mesečnih rata, jednokratno ili po principu paketa mesec-mesec bez ugovorne obaveze.

Nema više loše podrške

Nedostatak komunikacije je čest problem u našoj industriji. Zato ćemo svakom klijentu odgovoriti u roku 24 časa.

Nema više downtime-a

Svi naši sajtovi za nekretnine dolaze sa web hostingom sa poslednjom generacijom sigurnosnih alata, maksimalnom stabilnošću i performansama za Vaš web sajt 24/7.

Nema više čekanja

Vaš sajt za nekretnine će biti gotov u roku od tri nedelje nakon prve uplate. Vaše vreme je dragoceno kao i naše.

Prednosti &

karakteristike.

Sigurnost

Visok nivo bezbednosti i SSL sertifikat će značajno otežati bilo kakav napad od strane hakera.

Brzina

Veoma brzo učitavanje sajta omogućeno je optimizacijom  elemenata sajta za nekretnine koji će uticati na rangiranje u Google pretrazi.

Laka izmena sadržaja

Sav sadržaj na sajtu za nekretnine se može izmeniti pomoću samo nekoliko klikova. Dovoljno je samo osnovno poznavanje rada na računaru.

Čist kod

Pretraživači vole čist kod na sajtu a naš je baš takav što je sjajna osnova za optimizaciju za pretraživače (SEO).

Prilagođena funkcionalnost

U zavisnosti od tipa Vašeg sajta za nekretnine prilagođavamo funkcionalnost Vašim potrebama. 

Bez dodatnog održavanja

Nije potrebno da plaćate bilo kakvo “održavanje” sajta za nekrenine koje će Vas za par godina koštati više nego izrada samog sajta.

Imate ideju
na umu?

Nazad
WhatsApp
Facebook
Instagram