E-prodavnica.

Prednost internet prodavnice.

Internet prodaja postaje dominantnija iz dana u dan. Internet prodavnica ima još veći značaj od regularne radnje zbog toga što su proizvodi na raspolaganju 24/7. Nema kompanije koja nije dobila neki vid koristi od internet prodavnice. Internet prodavnica je najefikasniji način da se povežete sa kupcima i povećate prodaju. Ukoliko već imate razrađen biznis, ovom metodom stičete prednost nad svojim konkurentima i posao podižete na viši nivo. Preko interneta Vas može pronaći veći broj ljudi bez potrebe da budete fizički prisutni.

Izrada internet prodavnice.

Naše internet prodavnice su izrađene sa modernom vizijom jer mi pratimo sve trendove i odzive koje posetioci šalju, kako bi postigli maksimalnu stopu konverzije i posetioce pretvorili u kupce. Funkcionalnost naših internet prodavnica je u punom kompletu, a možemo dodatno dodati novu funkciju zavisno od Vaših potreba. Svaka porudžbina koja se obavi putem Vaše internet prodavnice će Vam biti dostavljena nakon nekoliko sekundi od trenutka kupovine i na taj način možete lako pratiti narudžbine i stopu konverzije, kao i putem administrativnog panela.

Prilagodljiv dizajn

Izrada internet prodavnice koja je savršeno prilagođena svakom uređaju, bilo da je to mobilni telefon, tablet ili računar.

Prilagođeno korisničko iskustvo

Izrada internet prodavnice sa posebnim fokusom na korisničko iskustvo krajnjeg kupca i lakoću kupovine preko interneta.

Besprekorna funkcionalnost

Izrada funkcionalne internet prodavnice, sa najvažnijim funkcionalnostima, poput korpe, naloga kupaca, pretrage proizvoda…

Cena izrade internet prodavnice.

Cena izrada internet prodavnice ne može biti ista za sve tipove internet prodavnica, jer se svaka internet prodavnica razlikuje po više osnova. Cena izrada internet prodavnica zavisi od broja proizvoda, broja kategorija proizvoda, dizajna, funkcionalnosti i od vaših specifičnih zahteva. Sve naše cene su fleksibilne i nudimo plaćanje na više mesečnih rata, jednokratno ili po principu paketa mesec-mesec bez ugovorne obaveze.

Nema više loše podrške

Nedostatak komunikacije je čest problem u našoj industriji. Zato ćemo svakom klijentu odgovoriti u roku 24 časa.

Nema više downtime-a

Sve naše internet prodavnice dolaze sa web hostingom sa poslednjom generacijom sigurnosnih alata, maksimalnom stabilnošću i performansama za Vaš web sajt 24/7.

Nema više čekanja

Vaša internet prodavnica će biti gotov u roku od tri nedelje nakon prve uplate. Vaše vreme je dragoceno kao i naše.

Prednosti &

karakteristike.

Sortiranje proizvoda po kategorijama

Preko Vaše internet prodavnice ćete moći da razvrstate Vaše proizvode na pravi način i predstavite ih krajnjem kupcu.

Laka administracija

Izradu internet prodavnice vršimo u WooCommerce CMS-u koji su prilagođeni korisnicima tako da oni mogu jednostavno i lako vršiti promene na internet prodavnici.

Upoređivanje proizvoda i wish list

Omogućite Vašim kupcima da lako i brzo uporede karakteristike proizvoda i da ih dodaju na listu omiljeno (wish list) ukoliko kupovinu žele da izvrše kasnije.

Neograničen broj proizvoda

Vaša internet prodavnica će Vam omogućiti da brzo i efikasno radite bez obzira da li imate jedan ili nekoliko stotina proizvoda.

SEO friendly

Internet prodavnica se izrađuje na takav način da bude potpuno spremna za ceo proces optimizacije za pretraživače (SEO), koji slede nakon puštanja internet prodavnice u rad.

Više metoda plaćanja

Implementacija Više različitih sistema plaćana kao što su platne kartice (Visa, MasterCard), uplatnica, plaćanje pouzećem ili PayPal-om i sl.

Imate ideju
na umu?

Nazad
WhatsApp
Facebook
Instagram